An Unbiased View of باتری ups

تجهیزاتی مانند دوربین مداربسته، اتاق سرور شبکه، تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی، درب برقی 

یو پی اس‌های آفلاین دارای یک باتری هستند که زمانی که جریان برق در حالت عادی است، در حال شارژ شدن هستند.

اگر باتری های اسید سرب استفاده می شود، تمام سلول ها در رشته های موازی که قبلا خوب آغاز خواهد شد به سولفات به دلیل عدم توانایی برای آنها را به طور کامل شارژ، و در نتیجه ظرفیت ذخیره سازی از این سلول ها که به طور دائم آسیب دیده، حتی اگر سلول های آسیب دیده در یک رشته تخریب است که در نهایت کشف و جایگزین با یکی از جدید.

در بعضی اداره‌ها به غیر از پریز برق معمولی یک پریز برق جداگانه 

این باتری از مصرف کننده در برابر ولتاژهای بسیار زیاد ورودی و شارژ باتری محافظت می‌کند.

این مدل‌ها به دلیل فناوری قدیمی بکار رفته در آن دیگر تولید نمی‌شوند.

اما اخیراً آنها به یک گزینه فزاینده برای منابع برق بی وقفه و دیگر سیستم‌های ذخیره انرژی مانند استفاده از فناوری انرژی‌های تجدیدپذیر مانند باد یا خورشیدی تبدیل شده‌اند.

در یو پی اس‌های باتری خارجی، تعداد باتری موردنیاز یو پی اس، بر اساس ولتاژ ورودی یو پی اس تعیین می‌شود. ولی ظرفیت باتری‌ها را بر اساس زمان پشتیبانی موردنظر می‌توان بیشتر انتخاب کرد.

در صورت قطع شدن برق شهر بلافاصله از برق باتری برای روشن ماندن تجهیزات استفاده می‌کند.

باتری های یو پی اس به سه دسته بندی اصلی تقسیم می شوند که عبارتند از باتری های یو پی اس سیلد اسید، باتری های یو پی اس نیکل کادمیوم و باتری های یو پی اس لیتیوم یون که از میان این سه دسته پرمصرف ترین نوع باتری یو پی اس که در اکثر پروژه ها و سیستم های برق اضطراری مورد استفاده قرار می گیرد باتری های سیلد اسید هستند.

بازیافت کردن سرب از باتری ها انرژی کمتری نسبت به استخراج و ذوب سنگ فلز مصرف می کند و همچنین سرب بازیافت شده می تواند مکررا مورد استفاده قرار گیرد. بدلیل اینکه موارد تشکیل دهنده باتری های یو پی اس با انواع باتری ماشین یکسان است بازیافت کلیه باتری های سیلد اسید در کارگاه های بازیافت انجام می شود در زمان خرید باتری یو پی اس به این نکته دقت داشته باشید که برخلاف باتری ماشین که قیمت های فروش باتری به همراه تحویل باتری فرسوده می باشد در مورد باتری های یو website پی اس به این صورت نبوده و قیمت های اعلامی باتری یو پی اس بدون تحویل باتری فرسوده یا اصطلاحا داغی باتری بوده و در صورت تمایل خریدار به فروش باتری مبلغ باتری فرسوده که برحسب آمپر می باشد به خریدار پرداخت می شود.

اما از باتری های سیلد اسید به دلیل عمر طولانی و عدم نیاز به بازدید در اکثر دستگاه های یو پی اس مورد استفاده قرار می گیرد.

آدرس :عباس آباد

این باتری‌ها با ذخیره‌سازی نیروی الکتریکی در خود، می‌توانند برق را به مدت معینی تأمین کنند و زمان کافی برای برقراری ارتباطات، انجام پردازش‌های حساس و خاموش کردن تجهیزات برقی را فراهم می‌ نماید.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *